Świeżo palona kawa speciality to moja pasja - od blisko 10 lat prowadzę palarnię kawy Good Coffee. Na blogu opowiadam o paleniu ziaren, ich pochodzeniu i uprawie, o tym jak kawę przyrządzać, jak nauczyć się ją smakować i doceniać.
czwartek, 3 września 2015
Berlin Coffee Festival
Debiutujemy na scenie międzynarodowej :) i to nie byle jakiej, bo w głównym - obok Skandynawii i Londynu - ośrodku kultury kawowej w Europie! Konkurencja w znaczeniu profesjonalizmu i najwyższej jakości jest tu olbrzymia. Dlatego tym bardziej jesteśmy dumni z tego, że naszych kaw (w tym kończącej się już niestety, absolutnie cudownej Nicaragua Finca el Bosque) - w znakomitym towarzystwie - w najbliższy weekend będzie można spróbować w Cafe Kraft w Berlinie podczas Berlin Coffee Festival!
zdj. Cafe Kraft
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz